Infrarood typen op handheld-pc

2
78

Pen en papier
De 4-in-1 Stylus Pen is een klassieke meerkleurenpen, waarbij één van de kleuren vervangen werd door een plastic stylus die werkt op alle handheld pc’s met aanraakgevoelige schermen. Het grote voordeel is dat je met één pen zowel op papier als op je handheld-pc kunt schrijven. De vier functies (zwart, rood, potlood en stylus) kies je door de pen juist te oriënteren en dan een knop op de bovenkant in te drukken. Het werkt perfect.
Met de PDA Screen Overlays bescherm je het aanraakgevoelige scherm van je pda tegen krassen en vuil. Elk pakje bevat twaalf dunne polymeerfilms met een zelfklevend oppervlak. Je brengt ze gemakkelijk aan met behulp van een meegeleverde strijkkaart. Is de folie versleten dan kun je ze eenvoudig vervangen door een ander velletje. Storend is dat Belkin zijn webadres in kleine letters onder op elke overlay afdrukte.

Conclusie
Ondanks enkele kleine nadelen die te maken hebben met het draagbare ontwerp, is het Belkin Wireless PDA Keyboard voor zijn prijs zeker een aanrader. De 4-in-1 Stylus Pen is een leuke, maar redelijk dure gadget. De LCD Screen Overlays zijn een must als je het scherm van je handheld tegen slijtage wilt beschermen, maar ook hun prijs ligt aan de hoge kant.
Adviesprijs
Keyboard: ca. 45 euro; stylus pen: ca. 21 euro; 12 lcd screen overlays: ca. 22 euro.
Systeemvereisten
PDA Keyboard: PocketPC 2002 of hoger, PalmOS 4 of hoger (zie website voor een lijst van alle ondersteunde handhelds).
1
2
3
Vorig artikelProfessionele filmbewerking
Volgend artikelAudio-jukeboxen met harde schijf
Jozef Schildermans
Jozef Schildermans is journalist en schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Ludo Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

2 REACTIES

Reacties zijn gesloten.