Draagbaar, autonoom back-upsysteem voor digitale foto’s

3
58

Video- en audiospeler
Op de zijkant vind je composiet en s-video en audio-uitgangen terug. Via speciale, meegeleverde kabels kun je de FotoBar aansluiten op een projector, tv en/of geluidssysteem.

Dan doet hij dienst als audio-, foto- en videospeler. Je kunt er digitale foto’s in jpg-formaat mee tonen op je tv of mp3-muziekjes afspelen op je geluidsinstallatie of (niet meegeleverde) hoofdtelefoon. Tijdens de diavoorstelling kun je de foto’s roteren, wissen of er op inzoomen. Ook kun je foto’s wissen van een geheugenkaartje.
Verder kan de FotoBar video-cd’s en dvd-video’s afspelen. Het apparaart ondersteunt zowel mpeg1 als mpeg2 (dvd) video. De FotoBar ondersteunt zowel PAL- als NTSC-video. Je kiest tussen beiden via een schuifschakelaartje op de zijkant.
Knoppen op de bovenkant laten je toe om voor- en achteruit te spoelen of te pauzeren. Méér functies zijn beschikbaar op de meegeleverde, compacte, maar overzichtelijke afstandsbediening. Hier vind je de klassieke dvd-videofuncties op terug, zoals toegang tot de menu’s en ondertitels van een dvd-video.

1
2
3
Vorig artikelEven snel kleur printen als zwart-wit
Volgend artikelControle over verschillende consoles
Jozef Schildermans
Jozef Schildermans is journalist en schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Ludo Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

3 REACTIES

  1. Hoeveel CD\’s kan het schrijven met een volle batterij?
    Kan men de CD\’s controleren dmv een soort directory op het display?
    Wat doet het met CF cards van 1GB en meer? Automatisch opsplitsen over meerdere CD\’s?

Reacties zijn gesloten.