Lucht je hart op DiskIdee

0
17

Voor de ervaren computergebruiker is de pc zoiets als de fiets of de auto. Hij of zij staat er niet meer bij stil hoe hij dat ‘ding’ bestuurt. Maar voor wie zijn eerste stappen zet in de digitale wereld, is de pc vaak oorzaak van een hoop ergernis en frustraties, zo merkte psychologe Birgit Bongaerts toen ze even gauw een ‘behandelplan’ in elkaar wilde steken. Op de computer. Birgit schreef haar ervaringen neer in DiskIdee’s eerste column van de lezer.

Jouw mening Moet je iets van het hart dat van ver of dichtbij te maken heeft met informatica of het internet? Schrijf dan zelf een column en maak kans dat ze wordt gepubliceerd als column van de lezer. Stuur je zieleroerselen naar dit e-mail adres. Zie je het wat minder ambitieus dan kun je natuurlijk zoals steeds een reactie, oprisping of vraag kwijt in een van onze forums.

Vorig artikelAgfa zoekt opnieuw bètatesters
Volgend artikelDemocratisch prijsbeest
Jozef Schildermans
Jozef Schildermans is journalist en schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Ludo Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.