Win een exemplaar van WinFax Pro 9.0

0
9

wfaxpro9
Maandelijks schotelen we jullie een raadsel voor. De raadsels worden bedacht en/of gesprokkeld door Freddy Verrezen. Hij is ook het enige lid en bovendien voorzitter van de jury. Je vindt dit raadsel op onze wedstrijdpagina. Daar vind je ook alle informatie over hoe je kunt deelnemen en de prijs kunt winnen (deze maand: Engelstalige WinFax Pro 9.0). Het raadsel gaat als volgt:

Je loopt je wat te vervelen in een grootwarenhuis. Je slentert rond en maakt af en toe gebruik van de roltrap. De roltrap brengt iedereen met een constante snelheid van de ene verdieping naar de andere. Je merkt echter dat je, wanneer je op je gewone tempo de roltrap oploopt (in plaats van je gewoon te laten voeren) vijftien treden oploopt vooraleer je boven arriveert. Als je je snelheid echter verdubbelt, gebruik je zeventien treden. Hoe lang is de roltrap (uitgedrukt in aantal treden) van beneden tot boven?

Je kunt er in ons forum over discussiëren met andere bezoekers en met Freddy zelf (kies het DiskIdee Wedstrijd forum in de Algemene forums).

Vorig artikelTom’s Hardware geeft RAMbus duim omlaag
Volgend artikelWie doorprikt de e-winkel hype?
Jozef Schildermans
Jozef Schildermans is journalist en schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Ludo Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.