Fraaie kantoorhybride

0
8

De OffieJet T65 is het grotere broertje van de nieuwe OfficeJet R-reeks. Het enige grote verschil is dat de T65 een faxmodule heeft en de twee nieuwe modellen uit de R-reeks niet. De OfficeJet T65 print, faxt, scant en kopieert in kleur. Wat ons het meeste charmeert aan deze OfficeJet T65 is wel het zeer verzorgde, gebruiksvriendelijke en mooi geïntegreerde softwarepakket. Op dit vlak zijn we van HP wel een en ander gewoon, maar wat je hier krijgt, is toch wel erg fraai. Minkantjes zijn er evenwel ook aan de OfficeJet T65. Ondanks het feit dat het binnenwerk zó geplukt is van de DeskJet 700-reeks, is de afdrukkwaliteit blijkbaar toch niet van dezelfde kwaliteit. Met de HP OfficeJet T65 haal je een fraaie kantoorhybride in huis.

Even terugblikkend op DiskIdee’s massatest van kantoorhybriden, moet dit toestel amper onderdoen voor de Brother MFC 740. Deze laatste heeft nog wel net dat ietsje meer functionaliteit om bovenaan in het lijstje te staan. Quasi gelijk aan de top komt dan deze OfficeJet T65 met weliswaar iets minder knopjes en bijvoorbeeld geen ingebouwde telefoon/aantwoordapparaat, maar wel ook 124 euro goedkoper en dat telt ook mee.

Lees het volledige testverslag.

Lees onze massatest van kantoorhybriden.

Vorig artikelKaskraker nog niet uitgemolken
Volgend artikelY2K angst drukt op servermarkt
Jozef Schildermans
Jozef Schildermans is journalist en schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Ludo Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.