Betaalbare laserprinters

0
23

HP is ongetwijfeld de best gekende merknaam uit de printerwereld want zelfs tante Kaat weet waar dat voor staat. Met de LaserJet 1100 hebben we de opvolger van de 6L voor ons, zeg maar het instapmodel van HP.
hplj1100
Wie een LaserJet 1100 kan zich een optionele scannerfunctie aanschaffen. Zo heb je dus een scanner en printer in een en het is zelfs mogelijk om zonder tussenkomst van de computer kopietjes te nemen. Heel handig als je het mij vraagt. Minder handig vonden wij het installeren van de toner/drum. Over de kwaliteit van de afdrukken valt er niet te klagen maar de snelheid waarmee dat alles gebeurt ligt achter op de rest. Bovendien ondervonden wij serieuze problemen om sommige van onze testpagina’s behoorlijk afgedrukt te krijgen omdat de printer met veel te weinig geheugen uitgerust is. Zijn voorganger had daar overigens geen last van.

Conclusie
De HP LaserJet 1100 valt niet in de prijzen doordat de adviesprijs nogal hoog ligt. Ook de paginaprijs mocht gerust lager zijn. Technisch zit alles echter snor, op voorwaarde dat je het standaardgeheugen uitbreidt (wat de prijs natuurlijk opdrijft).
Vorig artikelBetaalbare laserprinters
Volgend artikelBetaalbare laserprinters
Bart Stoffels
Bart Stoffels is it-specialist en journalist, gespecialiseerd in cloud, networking, storage, servers en mobiele technologie.