Audio-installatie draadloos aansluiten op een tv

1
202
Marmitek introduceert met de Audio Anywhere 685 een draadloze audiozender waarmee het mogelijk is om een audio-installatie draadloos aan te sluiten op een tv-toestel.

De Audio Anywhere 685 van Marmitkek is een een 5.1 digitale draadloze audio-zender. De zender sluit je aan op de digitale audio-uitgang op je tv en de ontvanger sluit je aan op je audio-installatie. Daarna kan je het geluid van je tv draadloos afspelen via je stereo- of home cinema-installatie.

De draadloze verbinding wordt vanzelf tot stand gebracht zodra de tv aan gaat en wordt verbroken zodra de tv uit gaat. De Audio Anywhere 685 maakt gebruik van de “Digital Audio Out” (coax/toslink) aansluiting op je tv. Je hoeft op de zender en de ontvanger niet dezelfde kabel te gebruiken: de coax- en toslink-aansluitingen kunnen door elkaar heen gebruikt worden.

Marmitek Audio Anywhere 685

Marmitek Audio Anywhere 685 (© ; licentie: )

De audiozender ondersteunt de meest voorkomende 2- tot 5.1-kanaals digitale audio-signalen, van stereo-audio tot DTS en Dolby Digital surround audio.

De Marmitek Audio Anywhere 685 kost € 99,95. Heeft je tv-toestel geen digitale audio-uitgang, dan is de Audio Anywhere 625, die je kunt aansluiten op de analoge audio-uitgang van je tv, een alternatief. Dit product kost € 61,95.

Foto van Marmitek
Website: Marmitek
Categorieën: Hardware, Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelDe eerste Medion desktop-pc met Windows 10 bij Aldi
Volgend artikelSpecialist in DECT-telefoons lanceert Android-smartphones
Jozef Schildermans
Jozef Schildermans is journalist en schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Ludo Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

1 REACTIE

  1. Dit lijkt me weer een overbodig speeltje.Wie een beetje recente receiver heeft kan toch gewoon via een simpel kabeltje rechtstreeks zijn tv aansluiten,hetzij via HDMI-ARC of gewoon optisch.Bovendien is een bedrade verbinding nog steeds verkiesbaar boven een draadloze.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.