Nieuwe versies producten voor databescherming

1
61

symantec_logo
Symantec maakt bekend dat er een nieuwe versie uitkomt van zijn serie producten voor databescherming: Norton Internet Security 2006, Norton AntiVirus 2006 en Norton Personal Firewall 2006. Norton AntiVirus 2006 werd uitgebreid tot risico’s zoals spyware en adware, inbegrepen de neveneffecten van deze risico’s waaronder veranderingen in het register, processen, bestanden enzovoort. Norton AntiVirus 2006 stopt eveneens spyware die de homepage probeert te wijzigen. Het verwijdert adware-programma’s met een laag risico niet, maar geeft de gebruikers een aanbeveling voor een te ondernemen actie. Met Norton Quarantine and Restore kan de verwijdering van een adware-programma met een laag risico indien nodig ongedaan worden gemaakt.


Norton AntiVirus 2006

Zoals bij vorige versies doet Norton AntiVirus 2006 zijn werk op de achtergrond. Het start automatisch bij het inschakelen van je pc en blijft up-to-date door dagelijks updates op te halen zonder tussenkomst van de pc-gebruiker. De Nederlandstalige stand-alone versie is eerstdaags beschikbaar tegen een aanbevolen prijs van 54,95 euro.


Norton Personal Firewall 2006

Norton Personal Firewall 2006 is een intelligente firewall die de consumenten de mogelijkheid biedt hun computer veilig te gebruiken, zonder verwarrende meldingen. Zo is hij voorgeconfigureerd om de meeste populaire programma’s te herkennen. Deze functionaliteit verbetert de installatie door selectief beveiligingsinspecties uit te voeren op aanwezige applicaties en vervolgens automatisch firewall-rules te creëren die passen bij jouw individuele situatie.
Norton Personal Firewall 2006 bevat eveneens geavanceerde inbraak-preventietechnologie. Deze extra beveiliging vormt een proactief schild rond je computergegevens en biedt automatisch bescherming tegen Windows- en browserkwetsbaarheden, ook wanneer niet alle nodige software patches zijn geïnstalleerd. De Nederlandstalige stand-alone versie kost eveneeens 54,95 euro.


Norton Internet Security 2006

Norton Internet Security 2006 is een bundeling van Norton AntiVirus 2006 en Norton Personal Firewall 2006. Deze programma’s worden naadloos geïntegreerd samen met Norton AntiSpam, Norton Privacy Control en Norton Parental Control tot één globale oplossing voor een nog betere beveiliging. Zo kan Norton AntiSpam bijvoorbeeld phishing e-mails identificeren en tegenhouden.
De Nederlandstalige versie zal 79,95 euro kosten, huidige gebruikers van Symantec beveiligingsproducten kunnen upgraden naar Norton Internet Security 2006 voor 59,95 euro. Prijzen voor alle beveiligingsoplossingen voor consumenten zijn inclusief een jaarabonnement op Symantec beveiligingsupdates.

Adviesprijs
Norton AntiVirus 2006: 54,99 euro;
Norton Personal Firewall 2006: 54,99 euro;
Norton Internet Security 2006: 79,95 euro, upgrade 59,95 euro.
Vorig artikelDraagbare multimediamachines
Volgend artikelIs er een DJ in de zaal?
René Paulus
René Paulus is medewerker van Diskidee.

1 REACTIE

  1. ik heb er niet zo veel problemen mee zoals vertraagde pc enz….alleen als ik een full system scan doe vind hij niks:|:S? maar hij is we; up-to-date??? ik deed een online scan bij bitdefender hij vond een stuk of 3???????

Reacties zijn gesloten.