Muizen- en toetsenbordenparade

2
29

mswirelessimexplorer
Microsoft introduceert een nieuwe lijn muizen en toetsenborden. Microsoft heeft voor haar nieuwe collectie muizen en toetsenborden het scrollwheel (opnieuw) uitgevonden. Het door veel gebruikers gewaardeerde verticale scrollen is door Microsoft uitgebreid met de mogelijkheid horizontaal te scrollen, wat bijvoorbeeld het navigeren op internet en in spreadsheets vereenvoudigt. Ook is er een grote variatie aan kleur, design en materiaal in de nieuwe collectie, en zal binnenkort ook een ‘leren’ muis leverbaar zijn. De draadloze hardware is voorzien van een smart-receiver, die de gebruiker op intelligente wijze helpt bij het oplossen van storingen. Daarnaast is het energieverbruik van de nieuwe draadloze verbeterd.

De nieuwe collectie bestaat uit:

Muizen
– Wireless IntelliMouse Explorer, verkrijgbaar in de kleuren Metallic Grey, Platinum, Metallic Blue (verwachte winkelprijs 64,95 euro) en Black Leather (verwachte winkelprijs 74,95 euro)
– Wireless Optical Mouse, verkrijgbaar in de kleuren Periwinkle, Steel Blue, Platinum en Blue Moon IMD (verwachte winkelprijs 49,95 euro)
– IntelliMouse Explorer, verkrijgbaar in de kleur Platinum (verwachte winkelprijs 49,95 euro en leverbaar vanaf 31 oktober).

Desktops
– Wireless Optical Desktop Elite, verkrijgbaar vanaf 3 oktober (verwachte winkelprijs 129,95 euro)
– Wireless Optical Desktop Pro, verkrijgbaar vanaf 26 september (verwachte winkelprijs 109,95 euro)
– Wireless Optical Desktop, verkrijgbaar vanaf 3 oktober (verwachte winkelprijs 89,95 euro)
– Basic Wireless Optical Desktop, verkrijgbaar vanaf 10 oktober (verwachte winkelprijs 64,95 euro)

Toetsenborden
– Natural Multimedia Keyboard (verwachte winkelprijs 59,95 euro)
– Multimedia Keyboard (verwachte winkelprijs 39,95 euro)

Vorig artikelOog op de wereld
Volgend artikelEén op één dvd’s kopieëren
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

2 REACTIES

  1. Ghen wunder dat ge zich \’vrek\’ noehmt…
    Izz gewoohn vet aldie nieuwe desktops.
    Ga van de week 1e haluh.

Reacties zijn gesloten.