Uitbreiding 802.11n-productlijn voor draadloos netwerkgebruik

0
22

SMC introduceert 802.11n-producten speciaal voor veeleisende toepassingen, zoals online gaming, HD-video-streaming, bestandsdeling en VoIP.
SMC SMCWGBR14-N, SMCWEB-N en SMCWUSB-N
SMC Networks breidt de serie 802.11n-conforme producten voor draadloos netwerkgebruik uit met de Barricade N Draft draadloze 4-poorts breedbandrouter (SMCWBR14-N), de EZ Connect N draadloze WAP/Ethernet-client (SMCWEB-N) en de EZ Connect 802.11N draadloze USB 2.0-adapter (SMCWUSB-N). De nieuwe producten zijn ook compatibel met de normen 802.11b en -g. SMC ontwierp de producten speciaal voor veeleisende toepassingen zoals online gaming, HD-video-streaming, bestandsdeling en VoIP. Overdrachtsnelheden tot 300 Mbps zijn mogelijk. De Barricade 4-poorts Gigabit-breedbandrouter is een complete netwerkoplossing voor het aansluiten en delen van kabel- en xDSL-internetverbindingen. Het product biedt ook een firewall met Stateful Packet Inspection (SPI), een multifunctionele USB 2.0-afdrukserver waarmee vanaf elke pc in het netwerk kan worden afgedrukt en Wi-Fi Protected Setup (WPS) om de beveiliging van het draadloze netwerk te configureren.
De SMC EZ Connect WAP/Ethernet-client kan fungeren als toegangspunt of Ethernet-client voor snelle draadloze verbindingen binnen het netwerk, of voor het verbinden van apparatuur met Ethernet-voorzieningen, zoals gameconsoles, mediaspelers of NAS-apparaten (Network Attached Storage). De client beschikt over vier Fast Ethernet-netwerkpoorten en is voorzien van Wi-Fi Protected Setup (WPS) en Wireless Intelligent Stream Handling Technology (WISH). De nieuwe EZ Connect N draadloze USB 2.0-adapter (SMCWUSB-N) zorgt voor draadloze verbindingsmogelijkheden voor pc’s en notebooks. De SMC Barricade N draadloze 4-poorts Gigabit-breedbandrouter (SMCWBR14-N) kost € 154,99, de EZ Connect N draadloze WAP/Ethernet-client (SMCWEB-N) € 116,99 en de EZ ConnectTM N draadloze USB 2.0-adapter (SMCWUSB-N) € 62,99.

Adviesprijs

– SMC Barricade N draadloze 4-poorts Gigabit-breedbandrouter (SMCWBR14-N): € 154,99
– SMC EZ Connect N draadloze WAP/Ethernet-client (SMCWEB-N): € 116,99
– SMC EZ Connect N draadloze USB 2.0-adapter (SMCWUSB-N): € 62,99
Vorig artikelStijlvol mobiel bellen
Volgend artikelServer voor videocommunucatie vindt automatisch contactpersoon
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.