Nieuw draagbaar navigatiesysteem

0
24

Pioneer brengt de opvolger van de AVIC-S1 uit. Het nieuwe draagbare navigatiesysteem is uitgerust met een Europese kaart met 30 landen, een Bluetooth module voor handenvrij bellen en een MP3-speler.
Pioneer AVIC-S2
Pioneer brengt een nieuw draagbaar navigatiesysteem op de markt. De AVIC-S2, de opvolger van Pioneer’s eerste draagbare navigatiesysteem dat vorig jaar werd geïntroduceerd, is 2,3 cm dik, 9 cm hoog en 10 cm breed en kan je dus makkelijk wegstoppen in een borstzakje van een hemd of in een handtas. Standaard is de AVIC-S2 uitgerust met een Europese kaart met 30 landen. Nieuw hierbij zijn Turkije, Slovenië en Roemenië. Ook flitspalen zijn standaard beschikbaar. De optionele cradle is uitgerust met een ingebouwde TMC-ontvanger die je overal gratis van actuele verkeersinformatie voorziet. Verder is de Pioneer AVIC-S2 uitgerust met een Bluetooth module die handenvrij bellen toelaat en een MP3-speler waarmee je muziek kan afspelen. De Pioneer AVIC-S2 is beschikbaar in April voor een adviesprijs van € 399,-. Met de TMC-ontvanger kost de AVIC-S2 € 449,-.

Adviesprijs

Pioneer AVIC-S2 : € 399,-
Pioneer AVIC-S2-TMC : € 449,-
Vorig artikelMalware Radar voert automatisch periodieke malware-audits uit
Volgend artikelDECT telefoontoestel belt ook met Skype via het netwerk
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.