Online wedstrijd

0
14

Colin McRae is een van de bekendste rally-rijders aller tijden. Binnenkort krijg je de kans om de prestaties van Colin te evenaren of te overtreffen in virtuele rally-competities. Codemasters kondigt namelijk de officiële Xbox Live competitie aan voor Colin McRae Rally 04.

Colin McRae Rally 04 zal naar verwachting eind september verschijnen. Het spel geeft rally-rijders de mogelijkheid om online tegen elkaar te racen. De beste tijden van de verschillende stages (race-onderdelen) worden automatisch online geactualiseerd via Xbox Live.
Op het moment van de release zal Codemasters de Live leagues openen voor elk afzonderlijke stage en de Super Special stage in het spel. Als extra uitdaging zullen er van begin af aan al enkele zeer pittige tijden bovenin de ranglijsten staan die zijn neergezet door leden van het ontwikkelteam.

Er zullen in totaal twee Live leagues zijn per stage: een permanente Best Stage Time League en een maandelijkse Best Stage Time League. Als de voorgaande Colin McRae Rally een indicatie zijn voor het verwachte enthousiasme, dan kunnen we er nu al vanuit gaan dat de online strijd zeer populair zal worden. Om de strijdlust nog wat aan te wakkeren, zal Codemasters diverse competities organiseren om de snelste coureur aller tijden te vinden.

Offline kunnen spelers één tegen één tegen elkaar racen in de uitdagende multiplayer race-modi van Colin McRae Rally 04. In de Championship modus rijden spelers voor verschillende automerken of spelen gezamenlijk in hetzelfde team voor één merk in de coöperatieve modus.. In de stages en de rally modus racen spelers in split screen – twee spelers op PS2 en vier spelers op Xbox – of vier spelers om beurten op beide systemen.

Systeemvereisten
Xbox spelconsole en Xbox Live account
Vorig artikelSun Microsystems demonstreert Linux-systeem voor de desktop
Volgend artikelZonder omkijken branden
Bart Stoffels
Bart Stoffels is it-specialist en journalist, gespecialiseerd in cloud, networking, storage, servers en mobiele technologie.