Draagbare ssd met usb 3.1 Gen 2-interface

0
340
Transcend lanceert een nieuwe reeks draagbare harde schijven die zijn uitgerust met een usb Type-C-poort en die de usb 3.1 Gen 2-standaard ondersteunen. Ze zijn verkrijgbaar in capaciteiten van 240 GB, 480 GB, en 960 GB.

De Transcend ESD350C Portable SSD serie is uitgevoerd in een marineblauwe siliconen rubberen behuizing die robuust en schokbestendig is. De ssd meet 96,5 x 53,6 x 12,5 mm en weegt 87 gram.

De draagbare ssd’s zijn uitgerust met een usb type C-poort, maar Transcend levert ook een een usb Type-C naar Type-A-kabel mee voor desktops en laptop die geen usb Type C-poort hebben.

De ESD350C is uitgerust met de usb 3.1 Gen 2-interface met ondersteuning van UASP (USB Attached SCSI Protocol) en levert een leessnelheid tot 1.050 MB/s en schrijfsnelheid tot 950 MB/s.

Het gratis te downloaden Transcend Elite softwarepakket biedt back-up- en herstelfuncties, gegevensversleuteling en cloudback-upfuncties. De software ondersteunt macOS-, Windows OS- en Android-systemen.

Transcend ESD350C Portable SSD (© Transcend ; licentie: Transcend )

De Transcend ESD350C Portable SSD is verkrijgbaar in capaciteiten van 240 GB, 480 GB en 960 GB en met drie jaar garantie. De prijzen werden niet meegedeeld.

Foto van Transcend
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelSlanke Windows 10-laptops voor zakelijke markt
Volgend artikelBudgetsmartphone met vingerafdruksensor
Jozef Schildermans
Jozef Schildermans is journalist en schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Ludo Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.