Voor de avontuurlijke filmer

0
29
Toshiba Camileo BW10

Toshiba Camileo BW10 (© ; licentie: )

Toshiba introduceert een camcorder die een robuust ontwerp heeft en daardoor geschikt is voor actieve sporters. Bovendien is de sportcam waterdicht tot een diepte van twee meter.

De Toshiba Camileo BW10 heeft een rubberen behuizing die de camcorder beschermt tegen schokken, stof en zand. Ook is hij vochtbestendig en kan je hem gebruiken als het regent of in zeer vochtige omgevingen, zoals een tropisch regenwoud. De BW10 kan je ook probleemloos gebruiken onder water tot op een diepte van twee meter. Door zijn afmetingen van 22 x 55 x 107 mm en gewicht van slechts 114 gram is de camcorder makkelijk mee te nemen in broek- of jaszak.

Fotocamera
De camcorder kan video-opnames maken in Full HD resolutie (1080p/30fps). Hij is uitgerust met een 10x digitale zoom en ingebouwde videostabilisatie. Je kan deze Camileo camcorder ook als fotocamera gebruiken. Hij beschikt over een gezichtsdetector die tot twaalf gezichten in beeld kan vastleggen met automatische belichtingstijden en kleuraanpassingen. De lichtgevoeligheid kan je instellen tot ISO 1600.

YouTube
De Camileo BW10 heeft een 5,1-inch lcd-scherm en is ook uitgerust met een HDMI-aansluiting. De camcorder maakt gebruik van SD/SDHC/SDXC-geheugenkaarten met een capaciteit van maximaal 64 GB. Je kan de filmpjes met een druk op de knop ook op YouTube zetten dankzij de bijgeleverde Camileo Uploader software.

Prijs en beschikbaarheid
De Toshiba Camileo BW10 is verkrijgbaar in de kleuren geel, turkoois en zilver vanaf eind juni voor een adviesprijs van € 149.

Foto van Toshiba
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelRacen met een door Ferrari geautoriseerde cockpit
Volgend artikelFysieke beveiliging is ook nodig
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.