Hosted groupware steekt Exchange naar de kroon

0
66

bijvoorbeeld geen documenten delen (daar hebt u SharePoint voor nodig), maar met Universal Groupware kan dat wel. IM is ook voorzien, maar dat is nog in bèta. De Universal Groupware clientapplicatie die u desgewenst kunt gebruiken, is in feite de Zimbra Desktop client. Die is volledig in Java geprogrammeerd en is voorzien van een frontend zodat hij een standaard Windows applicatie lijkt (of een Mac of een Linux applicatie).

Nucleus Universal Groupware - Zimbra Desktop client
Nucleus Universal Groupware – Zimbra Desktop client

Conclusie
Nucleus brengt met Universal Groupware een gebruiksvriendelijke en prettig snel werkende oplossing die Exchange naar de kroon steekt. Voor een zeer betaalbare prijs hoeft u zelf geen server(s) meer te draaien, geen onderhoud uit te voeren en ook niet zelf voor spam- en malwarefiltering te zorgen. Bovendien werkt het volledig met een voor bedrijven bruikbare verscheidenheid aan clientplatformen.
Adviesprijs
(excl. BTW)
3 euro/maand/gebruiker (alleen webtoegang, 500 MB opslag); 5 euro/maand/gebruiker (webtoegang, Outlook, Apple Mail, iCal; 1 GB opslag); 10 euro/maand/gebruiker (web, Outlook, Apple Mail, iCal, PDA:WinMob incl. pushtechnologie en 2 GB opslag)

Website Nucleus

Systeemvereisten
moderne webbrowser en/of Microsoft Outlook 2007/Apple Mail/iCal/Windows Mobile PDA of SmartPhone
Kort
* Als KMO hebt u groupware nodig, maar u wil niet altijd zelf de benodigde server(s) draaien en onderhouden.
* Een gehoste groupwaredienst zoals Nucleus Universal Groupware kan dan een oplossing voor u zijn.
1
2
3
4
5
Vorig artikelHigh definition camcorder in zakformaat
Volgend artikelCaptcha-test verliest zijn effectiviteit