Grand Slam uitdaging

0
32

kunnen uitleven. Niet alleen zaken als grootte, gewicht, huidskleur, kapsel en kleur van ogen kan je aanpassen, er is nog veel meer. Je kan kiezen hoe je speler zal bewegen en slaan, welke geluidjes hij of zij daarbij zal maken en zelfs hoe vaak die zuchtjes of kreuntjes moeten terugkeren. Interesseert dit onderdeel van een spel je niet zo, dan ga je er natuurlijk vlug doorheen. Fans kunnen zich daarentegen uren zoet houden met het creëren van de perfecte speler.

Top Spin 3

Met deze speler moet je je gaan opwerken van amateur naar pro. Bij winst krijg je een hoeveel ervaringspunten die je kan verdelen over de eigenschappen van je speler: forehand, backhand, service, return, volley, power, speed en stamina. Daarnaast verdien je ook unlock points die je kan uitgeven in de shopping mall aan nieuwe outfits, raketten, schoenen, accessoires of zelfs een nieuw kapsel of een tatoeage.

De wereld rond
Wie zijn carrière goed genoeg heeft uitgebouwd, kan deelnemen aan de online World Tour. In deze toernooien kan je jezelf bewijzen tegenover spelers van de hele wereld. Bovendien worden de leaderboards elke eerste en zestiende van de maand terug op nul gezet om zo te vermijden dat er bovenaan een hoop doorgewinterde spelers staan die je toch nooit kan inhalen.

Top Spin 3

Uiteraard kan je ook gewoon vlug een balletje slaan, onder andere met tennislegendes als Boris Becker, Bjorn Borg en Monica Sels, op een van de meer dan 45 aanwezige courts. Heb je altijd al eens

1
2
3
4
5
Vorig artikelEerste digitale fotokader van Sony Ericsson
Volgend artikelTweede generatie iPod touch is kleiner en lichter