Multimediaal kookboek

0
51

de vorige stap nu weer moest doen, dan volstaat een simpele “Go back”. Bij sommige stappen heb je ook de mogelijkheid “More details” te vragen. Dan wordt er zeer gedetailleerd uitgelegd hoe je het precies moet doen.

Cooking Guide: Can’t Decide What To Eat?

Het grootste voordeel is uiteraard dat je gewoon kan verder werken terwijl je naar de opeenvolgende stappen luistert. Je hoeft niet eerst de olie of bloem van je handen te vegen om je DS of stylus opnieuw vast te nemen, een commando geven met je stem is voldoende! Nog een handig feature: Cooking Guide is meteen ook een kookwekker, jij zegt de chef wanneer je iets in het kokende water gooit en hij laat je weten wanneer het voedsel gaar is. Je kan zelf notities toevoegen en recepten als favoriet aanduiden. Wat wil een mens nog meer?

Hello, let’s make something tasty
Dat je een overzichtje hebt van wat je in huis hebt en wat je nog moet kopen bijvoorbeeld? Geen probleem! Cooking Guide bevat ook een boodschappenlijstje waarin alle ingrediënten staan die jij eerder hebt aangevinkt, zodat je je DS gerust kan meenemen naar de winkel om zeker te zijn dat je niets

1
2
3
4
5
6
Vorig artikelStudentenstereo met extra’s
Volgend artikelVernieuwde versie eerder besproken Homeplug Kit