Strategisch denken in een leuk jasje

0
34

of verhuizen de actie naar de ruimte. Bovendien kan je elke zondag een nieuw "game van de week" downloaden. Iedereen speelt precies dezelfde game. Dit wil zeggen eenzelfde kaart, dezelfde beschavingen op dezelfde beginposities,… Op die manier kan je je kunsten nog beter meten met die van anderen. Per niveau worden de beste scores en snelste overwinningen in een klassement gegoten. Zo zorgt men ervoor dat ook de singleplayerervaring gevarieerd blijft en nooit gaat vervelen.

Sid Meier's Civilization Revolution

Er is niet alleen een uitstekende singleplayer, ook de multiplayer is goed uitgewerkt. Twee tot vier spelers kunnen online tegen elkaar spelen in een tweegevecht (drie spelers tegen drie computertegenstanders), een team match (twee spelers tegen twee andere spelers + een AI-tegenstander) of elk voor zichzelf (tot vier spelers + een AI-tegenstander). Er worden automatisch AI-spelers toegevoegd indien nodig, zelfs als een menselijke speler te midden van een spel wegvalt of stopt. Voice chat wordt ondersteund en je kan ook privé chatten met andere spelers. Bovendien kan je kiezen uit een vriendschappelijke match of een klassementsgame. Wees echter goed voorbereid: wanneer je met vier menselijke spelers en een computergestuurde speler tegen elkaar speelt, breekt de hel pas goed los!

Sid Meier's Civilization Revolution

Aanpassing voor die-hardfans
Ook op grafisch en muzikaal vlak valt er niets op dit spel aan te merken. Alles is iets kleurrijker vorm gegeven dan bij vorige versies, opnieuw aangepast aan de consolespeler. De personages zijn heel

1
2
3
4
5
Vorig artikelStijlvolle mobiele harde schijf van Imation
Volgend artikelDual-drive externe harde schijf maakt automatisch back-ups