Inplugbare car kit met ingebouwde FM-transmitter

0
309

6300 zoeken naar audiotoebehoren. We vinden al snel de car kit en kiezen voor verbinding maken. Vervolgens nog de juiste pin-code invoeren (0000) en de koppeling is een feit! We zijn nu verbonden. Als je telefoon dit ondersteunt, wordt de taal automatisch ingesteld op de car kit. Bij ons lijkt dit het geval te zijn, want als we op de scrollknop drukken, krijgen we ‘taal Nederlands’ te horen.

Parrot PMK5800 car kit

Uitzicht
Wanneer we het toestel bekijken, ziet het er allemaal een beetje ‘goedkoop’ uit. Het toestel heeft een aantal knoppen waarvan twee opvallende: eentje met een groene kleur en een andere met een rode kleur. Groen is om onder andere mee op te nemen en rood om neer te leggen. Je kan de ‘hoek’ van het toestel draaien, zodat het zeker past in de soms slecht geplaatste sigarettenaanstekers. Het schermpje is eenregelig met rode tekens.

Geluidskwaliteit

We testen het toestel in onze auto – nee, we waren niet aan het rijden – en we proberen het eerst met muziek via onze Nokia 6300. Daar waar we met dezelfde gsm konden genieten van (zeer) goed geluid op de Bluetooth Parrot luidsprekers, klinkt het geluid via deze car kit afgrijselijk. Muziek klinkt echt plat

1
2
3
4
Vorig artikelTerug naar school – Deel 2: e-learning met het schijfje
Volgend artikelFreecom bouwt brug tussen usb-hdd/stick en tv