Kleine boombox

2
37

Let wel op met het opladen, want volgens de handleiding kan de klankzuiverheid aangetast zijn als je het ding langer dan vier uur laat opladen. Wij stellen ons daarom vragen wat het effect zal zijn voor de batterij als je de X-Mini Capsule Speaker altijd ’s nacht laat opladen. Het lampje heeft twee kleuren: groen om aan te duiden dat het apparaatje in werking is, rood om te melden dat de X-Mini volledig is opgeladen.

Technisch
In hoogste volumestand zal het apparaatje het maximaal twee uur uitzingen. In de laagste stand maximaal 8 uur. Het luidsprekertje heeft een outputvermogen van 2,4 watt.

Geluidskwaliteit
We testten het luidsprekertje met een iRiver mediaspeler van 4 GB. Op het maximum volume klinkt het geluid van dit luidsprekertje absoluut niet goed en is compleet vervormd. Wanneer we het wat lager zetten is het wel goed en klinkt het redelijk zuiver. Bovendien is het dan nog redelijk luid en dus lijkt het wel een kleine boombox.

Conclusie
Wanneer je onderweg een kleine luidspreker nodig hebt, is de X-Mini Black Capsule Speaker zeker bruikbaar. Maar als je het volume van deze kleine boombox maximaal zet, klinkt het geluid afschuwelijk slecht. Kortom een interessante draagbare oplossing, maar verwacht er geen wonderen van.
Adviesprijs
€ 29,00
1
2
Vorig artikelStijlvol draadloos bellen
Volgend artikelKleine multimediaspeler

2 REACTIES

  1. Ik heb deze speaker voor mijn iphone gekocht bij medialoods.nl. Echt en super gadget. Er komt helder en hard geluid uit.  Zeker een aanrader!

Reacties zijn gesloten.