Comfortabel typen voor een zacht prijsje

0
28

Handig is dat de Ctrl-toetscombinaties van Windows op de voorkant van de toetsen staan afgedrukt; op die manier hoef je al die combinaties niet uit het hoofd te kennen.
Boven het numerieke klavier zit een speciale toets die de calculator van Windows oproept (je kunt er via de software ook een ander programma aan koppelen uiteraard).Muis
De draadloze laser-muis ligt zeer goed in de hand en werkt zeer vlot. De laser laat met zijn resolutie van 1000 dpi toe om precies te werken en dat is niet alleen belangrijk voor spelletjes.
De batterijen gaan volgens opgave van Microsoft gemiddeld zes maanden mee. We hebben dit uiteraard niet zelf kunnen testen.

Software
Om alle functies te kunnen benutten van de desktopset, moet je de meegeleverde software installeren. Na installatie verschijnen in het Startmenu twee nieuwe programmagroepen: Microsoft Keyboard en Microsoft Mouse. Hiermee kun je de muis en het toetsenbord aanpassen aan je persoonlijke wensen.

Installatie hardware

We volgen de snelle installatiegids en daardoor verloopt de installatie zeer vlot. Je kan onmiddellijk aan de slag met je desktopset.

1
2
3
Vorig artikelKleine multimediaspeler
Volgend artikelMuzikale mobiele telefoon