Gebruik wat meer van je brein!

0
27

noemen, want er is eigenlijk geen doel. Je mag je in het creatieve onderdeel bijvoorbeeld uitleven in een soort Paint of op een piano.
Bij ontspanning is een van de mogelijkheden een aquarium met vissen, die reageren op je stylus, of een basketbal op je twee schermpjes laten rondstuiteren. Je zesde zintuig kan je dan weer testen door bijvoorbeeld te gokken welke van de drie omgedraaide speelkaarten de aas is.

Brain Challenge: de categorieën
Je kan je ook meten met je vrienden

Wil je jouw hersencapaciteit wel eens meten met die van je vrienden, dan heb je gewoon meerdere ds’en (maximaal vier) en één Brain Challenge cartridge nodig. Je kan de klassieke versie spelen, gelijktijdig spelen en om het meest punten scoren, of je kan kiezen voor vragen waarbij je om het snelst het correcte antwoord moet geven.

Conclusie
Brain Challenge biedt je heel wat minigames en variatie, zodat het spel nooit repetitief wordt. Bovendien is dit een van de weinige keren dat een derde partij erin slaagt de kwalitatieve besturing van een door Nintendo uitgegeven DS-spel te evenaren. De sterkte ligt hem echter in het feit dat je niet meteen door dit spel walst. Je behaalt niet zomaar overal een A+. Wat ons betreft, staat Brain Challenge helemaal bovenaan het lijstje van breinspelletjes.
Door persoonlijke smaak kan dat eventueel iets anders zijn, maar hoe dan ook verdient dit game een plaats aan de top! De sfeer zit goed, je krijgt een echte uitdaging, de besturing is fantastisch, de kleuren en vrolijkheid zijn niet overdreven en ook de melodietjes zijn – in tegenstelling tot bij andere spellen – niet superirritant. Nog een pluspunt, zeker gezien de doelgroep van deze spelletjes, is dat je de game volledig in het Nederlands kan spelen.

Officiële site van het spel: http://www.ubi.com/US/Games/Info.aspx?pId=6348
Ontwikkelaar: Gameloft
Uitgever: Ubisoft

1
2
3
4
Vorig artikelNieuwe N-Gage toestellen en games
Volgend artikelGeniet van digitale muziek in het water