USB-Netwerk Enclosure kit

1
39

maakte een map "Test" aan, deelde die en gaf ze een wachtwoord. Het verbinden met de map gaat zeer vlot. Via de opdracht Start, Run geef ik "Storage" in. Vervolgens krijg ik alle aanwezige shares te zien, ook de net aangemaakte test-share en ja hoor, je moet netjes het juiste wachtwoord ingeven of je krijgt geen toegang.

FTP-server
Als je ook documenten via het internet ter beschikking wil stellen, kan je gebruik maken van de ingebouwde FTP-server. Via het tabblad FTP-server kan je eenvoudig kiezen welke map je beschikbaar wil stellen via welke poort. Verder kan je gebruikers aanmaken en toegang geven tot de gewenste map, met wachtwoord uiteraard en hen enkel leesrechten of lees- en schrijfrechten geven.

Sitecom MD-250 FTP-configuratie
Sitecom MD-250 FTP-configuratie

Onderhoud
Via het tabblad onderhoud kan je de firmware upgraden, het systeem herstarten of resetten.

Testpc

Ik gebruikte een normale pc met volgende specificaties: Intel Pentium 4 2.00GHz met 512 MB RAM van

1
2
3
4
Vorig artikelFilms en muziek converteren voor de iPod
Volgend artikel750 GB-versie van Plextor’s mediaspeler

1 REACTIE

  1. Ben zelf ook in het bezit van dit type drive, en ben er ook heel tevreden over. Toch één minpunt waar je wel rekening mee dient te houden, is dat de ingebouwde ventilator toch redelijk wat lawaai maakt. Als je een towerpc gebruikt waarschijnlijk geen probleem, maar ik gebruik een portable en hier stoort het geluid van de disk toch wel.

Reacties zijn gesloten.