Zes maal zeven is…

0
34

wil. Sommige zijn gewoon optellen, aftrekken, vermenigvuldigen en delen, maar andere zijn iets meer puzzelwerk doordat er ergens een cijfer is weggelaten of doordat je de getallen maar heel kort te zien krijgt. Ook moet je onder elkaar optellen, aftrekken en vermenigvuldigen. Toch was er nog meer mogelijk geweest, we denken bijvoorbeeld aan gemiddelden of percentages berekenen of oefeningen met eurobiljetten en -munten zoals bij Big Brain Academy het geval is.

Rekentraining
Alles wordt vrij droog en strak gebracht

Conclusie
Professor Kageyama’s Rekentraining biedt je al bij al behoorlijk wat variatie, maar alles is wel vrij droog en strak gebracht. Voor volwassenen maakt dit niet veel uit, maar kinderen vinden een kleurrijke en speelse aanpak natuurlijk een stuk aantrekkelijker. Op deze manier is er weinig verschil met hen een blad papier met een lijst sommen voorleggen. Het spel doet echter wat het moet doen: het zorgt ervoor dat je beter en sneller eenvoudige berekeningen kan uitvoeren.

Officiële site van het spel: http://www.touchgenerations.com/nlBE/games_DS_TGP/maths_training/overview_maths_training.php
Ontwikkelaar: Shogakukan
Uitgever: Nintendo

Adviesprijs
€ 30
1
2
3
Vorig artikelWitte notebooklijn van Packard Bell
Volgend artikelIXUS camera met nieuwe 5x zoomlens en verbeterde beeldstabilisator