Snel en dodelijk

0
34

voor de allerbesten een uitdaging vormt. Heb je een toernooi uitgespeeld, dan worden de levels beschikbaar in Single Event. Daar heb je de mogelijkheid je suf te spelen op één bepaald level in de moeilijkheid die jij wil. Je weet wat ze zeggen, oefening baart kunst. Wie op the online leaderboards een opmerkelijk plaatsje wil veroveren, zal deze modus zeker op prijs stellen.

The Club

Ben je het beu steeds opnieuw te proberen je eigen record te verbeteren in single player, dan kan je je gerust nog uren zoet houden met de vele multiplayer modi. Is je motto ‘every man for himself’, dan voel je je waarschijnlijk het best thuis in de gewone deathmatch modus of de Score Match. Mag het iets speelser, dan kan je gaan voor Hunter Hunted. De eerste die een kill behaalt, wordt de Hunted. Bedoeling is uiteraard van deze te doden waarop de killer de volgende Hunted wordt. Punten verdien je met elke seconde die je als Hunted kan overleven.

The Club

Je bent eerder een teamplayer? Geen probleem, ook voor jou is er keuze in overvloed. Naast de bekende team deathmatch is er Team Fox Hunt met als doel de vos van het andere team te doden. Met Team Fox Objective heb je een soort capture modus waarbij je teamvos lang genoeg in het kamp van

1
2
3
4
Vorig artikelEnorm zoombereik
Volgend artikelNieuw gamma draagbare GPS-systemen met lokale zoekfunctie