Computermuis met eigen geheugen

0
114

indrukken en verder ook naar links of rechts kunt klikken) heeft hij ook twee kleine programmeerbare knopjes op de zijkant. Via Microsoft IntelliSync kun je dit alles configureren. Versie 6.1 wordt meegeleverd met de muis, maar gebruikers van Windows Vista moeten versie 6.2 downloaden als ze Flip 3D willen gebruiken in de Aero-interface van Vista. Dit wordt duidelijk uitgelegd op een extra papiertje dat in de doos steekt.

 

Microsoft Intellipoint 6

Extra’s
Microsoft levert een nylon draagtasje mee waarin je de muis, het laadkabeltje en de USB-stick veilig kunt opbergen. Het geheel weegt dan 131 gram. Via een schuifknopje op de onderkant kun je de muis uitschakelen om de accu te sparen.

Conclusie
Slim idee van Microsoft een USB-geheugenstick te combineren met een muisontvanger. Nadeel is dan weer dat je voor dit gemak redelijk wat geld moet neertellen (€ 89,95).
Adviesprijs
€ 89,95.
Systeemvereisten
Windows vanaf Windows 2000 SP4; MacOS X vanaf versie 10.2.
1
2
3
Vorig artikelSterke wachtwoorden moeilijk te onthouden
Volgend artikelSmartphone met HSDPA-technologie en touchscreen
Jozef Schildermans
Jozef Schildermans is journalist en schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Ludo Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.