Blauwe geschelpte laptop

0
54

toetsenbord is mooi meegenomen, maar zorgt wel voor een te kleine Enter-toets aan de rechterkant, vooral lastig voor mensen die gewend snel met tien vingers te typen.
De afwerking had hier en daar wat beter gemogen en het ontwerp is ook niet echt supermooi te noemen (tenzij je valt voor een overdaad aan diep blauw), maar toch krijg je met deze MSI EX600 notebook al met al veel waar voor je geld.

Prestaties
De prestaties mogen er zijn, vooral voor wat de harde schijf en de grafische kaart betreft. In de 3D Mark 05 benchmark haalt hij een score van 1.787 en ook in de 3D Mark 06 komt hij nog net boven de 1.000 uit. De Windows Vista Prestatie Index bedraagt exact 3.0.
De autonomie valt met ca. 2,5 uur in de meest ideale omstandigheden wel wat tegen.
Dit alles levert een DiskIdee prestatiescore van 52/100 op, en een waar voor je geld score van 70/100.

Conclusie
Hoewel je wel wat compromissen moet sluiten, krijg je met deze notebook van MSI toch voldoende waar voor je geld, zeker als je goede grafische prestaties belangrijk vindt.
Adviesprijs
€ 1.099
1
2
Vorig artikelDigitaal filmrolletje voor SLR-camera’s
Volgend artikelWin een Epson Stylus DX8450 of Stylus D120
Jozef Schildermans
Jozef Schildermans is journalist en schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Ludo Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.