Anders, maar toch hetzelfde

0
32

tegen andere menselijke spelers kunt racen via Xbox Live, je thuisnetwerk als je twee of meer 360’s hebt of met zijn tweeën op een 360 waarbij het scherm in twee stukken wordt gehakt (split screen). Daarnaast vinden we de optie om naar de zogenaamde PGR shop te gaan. Hier kun je met je zuurverdiende Kudos onder andere een nieuwe auto, motoren, banen of mogelijkheden kopen. Met PGR on Demand kun je meekijken met je eigen herhalingen of die van anderen. Ook foto’s die je zelf of anderen hebben genomen tijdens het racen, kun je bekijken. Met name foto’s van andere spelers waarbij motorrijders meters ver de lucht in worden geworpen na een confrontatie met een auto, zijn grappig om te zien. Ook de foto’s van de meest verbluffen trucs die mensen uithalen zijn zeer vermakelijk.

Project Gotham Racing 4
Opscheppen

Spelsoorten
In singleplayer modus kun je kiezen voor Arcade Mode waarbij je in tien korte delen verschillende doelen moet bereiken. Het is ook mogelijk om aan een echte carrière te werken. Door mee te doen aan verschillende soorten kampioenschappen verdien je geld, Kudos en respect. In Time Attack modus kun je de snelste proberen te zijn. Als laatste optie in de singleplayer modus kun je zelf een race samenstellen. Zo is het mogelijk om te kiezen welke stad, welke baan, wat voor weer het is, enz.

Project Gotham Racing 4
Kies een race

In multiplayer modus kun je bepalen aan welke kampioenschappen en toernooien je mee gaat doen om hogerop te komen. Ook kun je sleutelen aan je auto of motor, deze qua uiterlijk aanpassen en andere

1
2
3
4
Vorig artikelGeavanceerde tafelradio met WiFi en iPod dock
Volgend artikelVideocamera voor het monitoren en bewaken van kleine ondernemingen