Fotoprintertje met dye sublimation-technologie

0
221

Dye Sublimation
De Canon SELPHY CP750 is een dye sublimation printer. Dit betekent dat de printer fraaie glanzende prints zonder korrel maakt. Elk afgeprint punt bevat 256 gradatieniveaus per kleur waardoor er in totaal 16,8 miljoen kleuren beschikbaar zijn. De foto’s zijn ook direct na het printen gereed voor gebruik zodat je deze niet hoeft te laten drogen.

Installatie
Vooraleer je kan beginnen met foto’s af te printen moet je de kleurencartridge in de printer steken. Dit doe je aan de rechterzijkant. Door het klepje naar beneden te halen, kan je in de vrijgekomen ruimte een cartrigde schuiven. De papierlade is zeer eenvoudig langs de voorkant in het apparaat te schuiven.

De bedieningsknoppen van de SELPHY CP750 fotoprinter

Het toestel is eenvoudig te bedienen. Schuif een geheugenkaartje in één van de sleuven en de printer toont automatisch een foto die op het kaartje staat. Met behulp van de pijltjestoetsen kan je eenvoudig navigeren tussen de verschillende foto’s op het geheugenkaartje. Verder is het mogelijk om een datum en/of een witte kader rond de foto te plaatsen. Dit doe je door respectievelijk op de Date-toets of op de Layout-toets te klikken. Verder heeft men nog de toets My Colors. Hiermee kan je bijvoorbeeld een zwartwit- of sepia-afdruk maken. De CP740 heeft de My Colors-toets niet.

1
2
3
4
Vorig artikelDigitale camcorders zijn er te kust en te keur
Volgend artikeliTunes biedt downloads zonder kopieerbeveiliging en met verdubbelde geluidskwaliteit