Realistisch oorlogsgevoel

2
42

Er is in MoHV ook naast het geluid en de graphics het een en ander gedaan om het oorlogsgevoel zo realistisch mogelijk te laten lijken. Zo lijken de wapens echt op wapens uit de Tweede Wereldoorlog. Je kunt bijvoorbeeld niet tussendoor herladen met bepaalde wapens en sommige wapens kunnen te heet worden. Maar er zijn ook dingen die het spel juist zeer onrealistisch maken. Zo kun je in Easy Mode gewoon met een granaat (waar de pin uit is) in je hand op de vijanden toerennen en de boel opblazen. Jij leeft dan nog en de rest is dood… wat toch wel een beetje raar is.

Medal of Honor Vanguard

De wapens lijken echt op wapens uit de Tweede Wereldoorlog

Conclusie
De eerste indruk van Medal of Honor Vanguard was dus de juiste. Het spel mist diepgang, maar maakt deze tekortkoming met de sfeer weer goed. MoHV is een goed spel om er even lekker op los te knallen zonder er veel bij te hoeven nadenken. Als laatste moet gezegd dat de speeltijd om het spel uit te spelen niet al te lang is. Er zijn echter wel enkele extra’s te behalen, met name het halen van medailles bijvoorbeeld voor een bepaald aantal headshots in een missie zal de levensduur van het spel een stuk verlengen.

Officiële site van het spel: http://www.ea.com/medalofhonorvanguard/
Ontwikkelaar: Electronic Arts
Distributeur: Electronic Arts

1
2
3
Vorig artikelMails lezen zonder zorgen
Volgend artikelGratis spamfilter voor particulieren

2 REACTIES

  1. #2: Het spel zelf ken ik niet, maar een halverups is een voertuig dat vooraan gewone, sturende wielen heeft maar achteraan in de plaats van achterwielen, rupskettingen heeft zoals een tank. De meeste mensen zullen wel het Engelse woord ervoor, halftrack, gebruiken.

  2. Weet iemand wat een halverups is ? Ik ben nogal nieuw in het WO 2 Gedoe ,, & k zit nu in ” achter vijandelijk linies” en ik moet de bruggen opblazen , maar eerst moet ik een halverups opblazen , als iemand weet wat ik dn mopet opblazen , stuur het dan door in een mail naar wittedimi@hotmail.com

Reacties zijn gesloten.