Nieuwe generatie Tony Hawk

0
45

Training
In het begin van de carrière modus kun je een skater kiezen, benamen en verder personaliseren. Hierna is het verstandig om braaf de tutorial te volgen, tenzij je natuurlijk zo goed bent dat je deze niet nodig hebt. Wij kozen voor de tutorial en bevonden ons al snel in een oude loods vol met skate attributen. Stukje bij beetje leer je de basisvaardigheden van het spel, hoe je moet springen en hoe je de meest bizarre trucjes kan maken. Deze vaardigheden moet je later in het spel gebruiken om verder te komen, dus goed opletten!

Mannetje maken

Mannetje maken

Skatewereld
Nadat je de tutorial hebt afgerond, die overigens niet verplicht is, ben je klaar voor het echte werk en kun je de wereld van THP8 verkennen. Al snel wordt duidelijk hoe goed deze virtuele skatewereld in elkaar zit, iets wat in de vorige delen ook al het geval was, maar deze keer is volledig gebruik gemaakt van de next-gen mogelijkheden van de 360. De ontwikkelaars hebben een compleet nieuwe graphics-engine gebruikt, en dat is te zien ook! Vooral in HD modus ziet het er zeer strak uit. Een interactieve, open wereld met dieren, mensen, overal dingen om overheen te skaten en een flinke hoeveelheid aan doelen, nevenmissies, geheime plekken en minispellen. Het zal een tijd duren voordat je je gaat vervelen in de skate-wereld van THP8.

Trek eens aan mijn vinger

Trek eens aan mijn vinger

Niet alleen de skate-wereld ziet er fraai en overtuigend uit, ook de karakters die in deze wereld rondzwerven, hebben een makeover gehad vergeleken met de vorige delen. Zo zijn de professionele skaters die in THP8 zitten, ontworpen door middel van 3D-lichaamsscans voor de buitenkant en werden motion-capture technieken gebruikt voor de realistische weergaven van bewegingen en trucs.

1
2
3
4
5
Vorig artikelTwee digitale camera’s met gezichtdetectietechnologie
Volgend artikel19-inch LCD-monitor met hoge contrastratio