Speelbare sixpack

0
42

Hardwood Backgammon
Ontwikkelaar: Silver Creek Entertainent
Uitgever: Silver Creek Entertainment

Backgammon_logo.jpg

Hardwood Backgammon is de digitale versie van het klassieke bordspel. Het spel is te spelen tegen de Xbox 360 die via een neuraal netwerk leert van zijn en jouw fouten en tegen menselijke spelers. Dit laatste kan tegen een menselijke tegenstander op één Xbox 360 of via Xbox Live. Op het bord liggen twee soorten stenen, zwarte en witte. De bedoeling is om, met behulp van de dobbelstenen, zo slim mogelijk alle witte stenen naar de andere kant van het bord te verplaatsen. Het bord van Hardwood Backgammon kan worden aangepast evenals de geluiden. Ook de dobbelstenen en de spelstenen kunnen worden aangepast aan je persoonlijke smaak.

Backgammon_1.jpg
De digitale versie van het klassieke bordspel

Leuke extra is de optie om gevoelens naar de tegenstander te sturen, zo kun je onder andere een zoen, vuurbal of zelf een bliksemschicht naar je tegenstander zenden. Hardwood Backgammon is het meeste analoge en minst spetterende spel dat op de dvd van Xbox Live Arcade Unplugged Volume 1 staat. Fans van het spel zullen er echter wel een bepaalde mate van lol aan beleven.

Backgammon_2.jpg
Leuke extra is de optie om gevoelens naar de tegenstander te sturen

Conclusie
Xbox Live Arcade Unplugged Volume 1 is een goede mix van verschillende spelgenres. De verzameldvd laat perfect zien dat er niet altijd hoogstaande 3D-graphics en dure orkestrale soundtracks voor nodig zijn om een spel interessant en speelbaar te maken. Alle games blinken uit in gameplay, het belangrijkste ingrediënt van een leuk spel. Doordat ook de prijs nog eens een stuk lager uitvalt dan bij reguliere spellen, is Xbox Live Arcade Unplugged Volume 1 een regelrechte aanrader.

Officiële sites van het spel: www.xbox.com/nl-NL/games/x/xblarcadeunpluggedvol1
Uitgever DVD : Microsoft Game Studios

Adviesprijs
39,95 euro
1
2
3
4
5
6
7
Vorig artikelBasismodel satellietnavigatie met groter aanraakscherm
Volgend artikelSlank en licht