Flash mediaspeler met een microSD gleuf

0
31

Je kan ook met de microfoon opnames maken. Dit is handig voor een interview of persoonlijke notities. Als je op de opnameknop drukt op de zijkant begint het toestel bijna instant op te nemen. Je kan deze pauzeren of stoppen en vervolgens opslaan (of niet).
Aangenaam is dat de speler onthoudt waar je was in een nummer als je hem afzet. Als je dan bijvoorbeeld livesets hebt van meer dan een uur, hoef je niet telkens vooruit te spoelen.
Je kan de e270 enkel opladen via de USB-poort en dat duurt ongeveer 2.30 uur. Het toestel kan vervolgens 20 uur non-stop muziek spelen. Opmerkelijk is dat dit toestel in de Verenigde Staten met een FM-ontvanger uitgerust is en in Europa niet.

Sansae270_earphone.jpg
De Sansa e270 heeft zeer goede oortjes

Lichtjes vervelend is dat het opstarten erg lang duurt, ongeveer vijftien seconden. Daarnaast duurt het indexeren van een 256 MB kaartje ongeveer twee minuten.
De geluidskwaliteit van de Sansa e270 is prima. Enkel zijn de lage tonen iets te zwaar wat je overigens alleen merkt bij klassieke muziek. De hoge tonen zijn ook niet helemaal 100% aanwezig. Gelukkig maken de zeer goede oordopjes het allemaal goed.

Conclusie
De Sansa e270 is niet de snelste en beste qua geluidskwaliteit. Mensen die graag iPod-functionaliteit willen, maar meer of flexibelere opslagcapaciteit en een lagere prijs, krijgen met dit toestelletje veel bang for buck.
Adviesprijs
189 euro
1
2
Vorig artikelInternetradio in retrokastje
Volgend artikelNieuwe versies foto- en videobewerkingssoftware