Auto’s die niet alleen racen maar ook praten

3
306

Filmpje
Roadraces zijn eigenlijk het leukste omdat deze worden ingeleid met een leuk verhaal. Dat zijn ingame filmpjes waarin er aanleiding wordt gegeven voor een race. Je kan ook regelmatig een shortcut nemen of een stuntje uithalen.
De Piston Cups zijn best pittig en als je niet in de eerste drie rondes voorop blijft, wordt het inhalen erg moeilijk. In deze races kan je ook een pitstop doen. Dit zorgt ervoor dat je auto weer goed rijdt, maar je bent het absoluut niet verplicht. In de pitstop moet je dan Guido helpen bij het herstellen van jouw racebolide.

cars_1.jpg

Je krijgt ook upgrades en lessen hoe je die het best gebruikt. Je gaat bijvoorbeeld de powerbreak leren gebruiken om beter te kunnen slippen in de bochten of de turbofunctie, zodat je een sprintje kan trekken.
Over de hele map liggen punten in de vorm van munten verspreid. Je krijgt tijdens het racen ook punten, maar in verhouding is dat vrij weinig. Je kan met die munten objecten gaan kopen zoals nieuwe wagens (personages) en decorstukken. Hierdoor blijft het spel iets langer speelbaar.

cars_2.jpg

1
2
3
Vorig artikelBeeld en geluid volgens Microsoft
Volgend artikelSurround Sound systeem voor een betere spelbeleving

3 REACTIES

  1. Hallo,
    Ik heb ook net het spel gekocht voor mijn zoontje, maar dit blijkt ook niet te runnen op Windows Vista.
    Ook bij mij is de zoektocht naar een oplossing tot nu toe op niets uitgedraaid. Iemand een oplossing voor dit probleem?
    Jeroen
     

  2. Hallo Jaques, Bij dat spel wordt expliciet vermeld dat het geschikt is voor Vista, en ook op de website van Pixar vind je bij de FAQ niets over problemen met dat OS. Ik vermoed dus dat het probleem elders te zoeken is. Wat is precies het probleem?

  3. het spel blijkt wel niet te werken met windows VISTA.
    of kent iemand een oplossing voor dat probleem
    alvast bedankt
    jacques

Reacties zijn gesloten.