Een Tour zonder dopingwinnaar

3
52

Een minpunt is dat de renners na de aankomst allemaal tegen een denkbeeldige lijn fietsen. Dit was bij de vorige editie ook al het geval. Doe er iets aan Cyanide, want dit zet een domper op jullie werk. Nog een nadeel is dat de steden niet herkenbaar zijn, het zijn altijd dezelfde gebouwen met mooi aangelegde wegen. Dit geldt ook voor de renners zelf: Tom Boonen heeft hetzelfde gezicht als Gert Steegmans.
De commentaar is meer dan behoorlijk: de speaker gaat mee op in de wedstrijd. Leuk is ook dat je de wedstrijd kan volgen zoals op televisie.

PCM2006_01.jpg
Tom Boonen heeft hetzelfde gezicht als Gert Steegmans

Online
Cyanide heeft nu ook een grootschalige multiplayermode opgezet waar spelers samen een heel seizoen kunnen doorlopen of gewoon eens snel één enkele rit kunnen afwerken. Het aantal spelers en games is op dit moment reeds vrij groot, wat doet hopen dat deze game echt een mooie toekomst tegemoet gaat. Niets is leuker dan je tegenstander in het stof doen bijten wanneer jij hem vlak voor de finish inhaalt, nadat je het tempo van het peloton hebt bepaalt.

PCM2006_04.jpg
Er is ook een grootschalige multiplayermode

Conclusie
Cyanide heeft opnieuw een grote stap voorwaarts gezet met Pro Cycling Manager, maar er is nog een weg af te leggen wil het een echte topper worden. De schoonheidsfoutjes moeten nog worden aangepakt. En moeten in een volgende editie renners ook niet betrapt kunnen worden op doping om het nog realistischer te maken?

Officiële site van het spel: http://www.cycling-manager.com/
Ontwikkelaar: CyanideUitgever: Atoll Soft

Adviesprijs
39,90 euro
1
2
3
Vorig artikelDuo instapnotebooks
Volgend artikelMobiel internetbellen via Skype met WiFi-telefoon

3 REACTIES

  1. Na ongeveer 3 minuten spelen stopt het spel en krijg ik de melding systeembronnen niet voorhanden. Wie kan mij zeggen waar de fout zit. Alle virusscanners zijn uitgeschakeld.

Reacties zijn gesloten.