Verjaardagseditie met veertien klassiekers uit de jaren ’80

0
36

Rolling Thunder
Rolling Thunder is een 2D schietspel. Je loopt van links naar rechts door het beeld en ondertussen moet je kogels van vijanden ontwijken, over en op dingen springen en vijanden neerschieten. Je missie is het redden van agent Leila Blitz en het verslaan van Maboo, de leider van de criminele organisatie. Uit 1987.

NamcoMusem50thAn_5.jpg
Rolling Thunder

Mappy
In Mappy verplaats je jezelf over verschillende platformen om voorwerpen te verzamelen. Deze voorwerpen zijn gestolen door Goro en Mewkies en wanneer jij ze allemaal verzameld, hebt ga je door naar de volgende ronde. Terwijl je de voorwerpen aan het verzamelen bent, moet je vijandelijke aanvallen ontwijken en gebruik maken van trampolines en deuren. Uit 1983.

NamcoMusem50thAn_1.jpg
Mappy

Sky Kid
In dit spel vlieg je in een vliegtuigje van rechts naar links door het scherm. Terwijl je door de lucht vliegt moet je vijanden in de lucht ontwijken en wordt je beschoten vanaf de grond. Om het level uit te spelen, moet je zonder game over te gaan, landen op de landingsbaan aan het eind van het level. Wanneer je een speciaal gronddoel vernietigt, krijg je extra bonuspunten. Uit 1985.

Conclusie
Namco Museum – 50th Aanniversary is voor de liefhebbers van retro games een perfecte verzameleditie met goede klassiekers. Voor de mensen die niet echt bekend zijn met retro games, is dit een goede manier om er kennis mee te maken. Wanneer je echter alleen van de nieuwste games van deze generatie houdt en niet van oude 2D graphics, zal dit niks voor jou zijn.
Adviesprijs
29,99 euro
1
2
3
4
Vorig artikelAlles-in-één oplossing voor internetconnectiviteit
Volgend artikelMobieltje voor de modebewuste zakenman