Stevige zakelijke notebooks

1
46


Dell Latitude D620

De door ons geteste D820 was met een prijskaartje van 3.947,80 zelfs duurder dan de recent geteste Dell Precision M90 desktopvervangende notebook (2645 euro). Die hoge prijs is onderandere te danken aan de 2 GHz Intel Core Duo T2500 processor, 2 GB DDR2 dual channel geheugen, en een nVidia Quadro NVS 120 M videochip met 128 MB vast en tot 512 MB gedeeld videogeheugen. Een 8x multiformaat dvd-rw was ook aanwezig, samen met het WUGA-scherm met zijn hoge resolutie van 1920 x 1200 pixels, die voor onze ogen echter resulteert in té kleine en moeilijk leesbare letters onder Windows XP Professional.


Dell Latitude D820

Beide testexemplaren waren overigens ook uitgerust met een in het aanwijsvlak geïntegreerde vingerafdruklezer en met een smartcard-lezer voor beveiligingsdoeleinden die ook nog aan de prijs toevoegen. Als je die beveiligingsopties niet nodig hebt kun je nog meer dan honderd euro op de prijs besparen.
In de prijzen is een drie jaar geldige next business day on site garantie inbegrepen. Je kunt ook nog enkele tientallen euro besparen door een goedkoper garantiesysteem te kiezen, al raden we dat niet aan.

1
2
3
Vorig artikelWees met overtuiging geweldadig in opvolger Full Spectrum Warrior
Volgend artikelCompacte notebooks met breedbeeldscherm
Jozef Schildermans
Jozef Schildermans is journalist en schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Ludo Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

1 REACTIE

  1. D600, slechte hardeschijven
    Vooral de toshiba\’s 70% gaat eraan voor de 2 jaar oude leeftijd.
    D610, stevigere covers en hitachi disken. Beter.
    D620, eerste indruk OK

Reacties zijn gesloten.