Goedkope Bluetooth headset

0
27

HandigheidBTHS_6023.jpg
De bediening van de headset gebeurt aan de hand van twee knoppen die groot genoeg zijn om makkelijk te gebruiken. Je kan de headset ermee in/uitschakelen, een gesprek aannemen of stopzetten, maar ook het volume aanpassen. Het paren van de headset gaat als een fluitje van een cent. Misschien een nadeel is dat hij in combinatie met een Samsung SGH-E620 niet automatisch opnieuw verbinding maakt als je hem weer aanzet.

Geluidskwaliteit
De geluidskwaliteit van de Lutex BTHS-6023-F V1.2 is goed. Het klinkt niet overdreven helder, maar ook niet te dof. We hoorden wel af en toe een kraakje in het geluid, maar het was zeker niet storend. We konden dus aangename gesprekken voeren met deze headset.
Niet alleen Lutec brengt deze Bluetooth headset trouwens op de markt, maar ook Cellink heeft deze headset in het gamma met een identiek design. We vonden het al raar dat er op de headset geen enkele vermelding van een merknaam te vinden was. De kans is dus groot dat er meerdere bedrijven dezelfde headset verkopen.

Conclusie
De Lutec Mini Bluetooth headset BTHS-6023-F V1.2 is geslaagd voor onze test. De bediening is zeer eenvoudig aan de hand van twee knoppen waarmee je alle opties kunt aanspreken. Hij past ook goed rond je oor en omdat het een lichtgewicht is zou je bijna vergeten dat hij rond je oor zit. Ook de geluidskwaliteit is naar behoren.
Adviesprijs
39,99 euro
1
2
Vorig artikelKlavertje vier
Volgend artikelI(k), Pod-doof?