Hang het beest eens uit!

1
49

Dino-barbecue
Je vijanden hebben geen wapens, zodat je best uit de buurt probeert te blijven, maar als je plots enkele enorme duizendpoten hoort naderen, weet je wel dat het tijd is voor actie. Ze doorzeven met enkele rake schoten is het meest effectief, maar denk wel dat je kogels zéér beperkt zijn. Als je vervolgens een reusachtige V-rex – jawel, een dinosaurus – op je ziet afstormen, zoek je best dekking.

KingKong_V-rex2.jpg

Met behulp van een speer, een vuurkorf en wat hoog gras, kan je gelukkig nog een mooi brandje stichten voor een lekkere dino-barbecue à la Fred Flinstone. Zo zal je veel gebruik moeten maken van de omgeving om je vijanden te doden en te vorderen in het spel. Je kan ook larven als lokaas gebruiken om enkele spinnen van je pad te vegen, zodat je rustig verder kan lopen.

KingKong_V-rex.jpg

Waar het spel zeker een grote pluim voor krijgt, is het leveldesign. Eerst en vooral is er de mysterieuze sfeer, maar verder sta je soms te kijken hoe mooi alles is weergegeven op je scherm. Op een bepaald moment kom je een brede weg tegen, waarop alles plots begint te daveren. Vanuit de verte zie je vervolgens een oneindige colonne dinosauriërs afkomen, gelukkig planteneters, waarop je kin plots vijf centimeter naar beneden valt. Alles oogt, zoals het ook hoort, zeer groot, zodat je echt het gevoel krijgt dat je niets voorstelt in deze wereld.

1
2
3
4
Vorig artikelCompacte kantoorprinter en fotoprinter
Volgend artikelLumix-familie digitale camera’s krijgt nieuwe modellen

1 REACTIE

  1. wat een gaaf spel!!
    beetje aan de makelijke kant maar dat maakt niks uit precies goed
    iets meer dan 40lvl\’s en erg gaaf dat je ook aap kan zijn (alles kan zo\’n beetje in de game (mijn favo is met outo\’s gooien

Reacties zijn gesloten.