Bond, James Bond (en dit keer de originele)

4
54

Jammer genoeg kan je dat niet zeggen van de rijmissies waarin je de wegen onveilig maakt met je grijze Aston Martin DB5. De graphics lijken bij momenten wel echt uit de jaren ’60 te komen. De straten zien er kaal uit en de wagen zelf is is slecht gemodelleerd, vooral qua texturen. Tevens is ook het geluid van de wagen monotoon afgewerkt, waardoor je altijd het zelfde geluid hoort wanneer je rijdt. De achtergrondmuziek is daarentegen, net als in de films, van hoogstaande kwaliteit.

FRWL_auto2.jpg

Ook de gadgets ontbreken niet. Maar je moet er wel rekening mee houden dat de gadgets aangepast zijn aan de jaren ’60. Je zal dus niet beschikken over de allerlaatste Bond-snufjes. Zo zal je computers moeten opblazen met mini-helikopters (Q-Copter) en mag je meteen al in de eerste missie gebruikmaken van een jetpack waardoor de gevechten zich ook naar het luchtruim verplaatsen.

FRWL_heli2.jpg

1
2
3
4
Vorig artikelNieuwe camera’s in FINEPIX reeks
Volgend artikelSuites voor kantoor- en grafische toepassingen

4 REACTIES

  1. Ik heb het spel maar is best moelek, tenminste vind ik zelf zelfs me broer heeft er moeite mee maar me broer is beter in spelletjes als Ratchet en Clank

Reacties zijn gesloten.