Daar komen de schutters!

0
31

Grafisch en qua geluid verandert er niets ten opzichte van het origineel, de systeemvereisten blijven ook dezelfde, wat natuurlijk het voordeel biedt dat als het origineel bij je thuis werkt, dat ook voor de uitbreiding geldt.


Hebbes!

Toch één waarschuwing: om dit spel online te spelen moet je een hele hoop patches downloaden en zelfs dan nog staat het internet vol forums waarop spelers klagen over connectieproblemen, verbindingen die om de haverklap verbreken, enzovoort. Ook is een hele lading van deze spellen geleverd met een foute CD-key om je mee te registreren, waarvoor je dan een nieuwe moet aanvragen via de website. Bij diskidee hadden we geen enkel probleem van welke aard dan ook, maar een gewaarschuwde gamer is er twee waard.

Conclusie
Meer van hetzelfde hoeft niet altijd slecht te zijn bij uitbreidingen, zoals hier bewezen wordt. Als het origineel je beviel dan zal Special Forces je ook vele uren extra spelplezier bezorgen. Dit is zeker zo als je eens wat vaker met infanterie wilt spelen in plaats van altijd maar te focussen op tanks en vliegtuigen. Oefen dan wel je granaatwerperscapaciteiten even in in de single player, dat zal je zeker van pas komen.

Officiële site van het spel: http://www.ea.com/official/battlefield/specialforces/us/home.jsp
Ontwikkelaar: Digital Illusions CE
Uitgever: Electronic Arts

Adviesprijs
29.90 euro
Systeemvereisten
Battlefield 2 (origineel spel); Windows XP met administratorrechten; Intel Pentium 4 – 1,7 GHz; 512 MB RAM; 1,1 GB vrij op harde schijf; DVD-speler 8x; Grafische kaart 128 MB met 1,4 Pixel Shader; DirectX 9.0 C; Geluidskaart DirectX 9.0 C compatibel, bij voorkeur: met headset; LAN via TCP/IP; Internet 128 Kbps
1
2
3
Vorig artikelDraadloze headset met Bluetooth
Volgend artikelDigitale gegevens kopiëren zonder pc