Daar komen de schutters!

0
31

De infanterie-eenheden in Special Forces hebben ook meer mogelijkheden dan die van het basisspel: zo kunnen ze touwen gebruiken om mee over muren te klimmen of om van het ene dak naar het andere te glijden. Ook zijn er nu nachtkijkers en parachutes die in het spel gebruikt kunnen worden.


De raketsilo, indrukwekkende achtergrond van één van de missies

Is het positief dat men de "race naar de voertuigen" heeft verminderd, de auteurs konden het blijkbaar niet nalaten iets nieuws toe te voegen dat de balans in het spel verstoort. Hier zijn dat de nieuwe granaten. Je kunt nu traangas en flash granaten gebruiken (dat zijn granaten die een hele hevige lichtflits veroorzaken en vaak gebruikt worden door antiterreureenheden van de politie), die tegenstanders gedurende enkele seconden verdoven. In dit soort spellen is een seconde echter een eeuwigheid, waardoor het racen naar voertuigen nu vervangen is door "om ter eerste je granaat gooien", wat het echte spelplezier niet ten goede komt.

Patches
Dit spel geeft je ook de mogelijkheid om op acht nieuwe kaarten je eigen kleine oorlogje uit te vechten. Hier zitten enkele zeer geslaagde omgevingen tussen, zoals een Amerikaans vliegdekschip of een Russische basis voor kernraketten.


Al vijf terroristen dood, zit de zesde toch in die tank!

1
2
3
Vorig artikelDraadloze headset met Bluetooth
Volgend artikelDigitale gegevens kopiëren zonder pc