De Sims knijpen de katjes in het donker

7
70

Vampier
Naast deze dates zijn er natuurlijk nog andere toevoegingen. Zo kan je ’s nachts in de bruisende stad een heuse vampier tegenkomen, die je, wanneer je niet oppast, zelf in een vampier verandert met alle gevolgen van dien. Je kan dan geen daglicht meer verdragen, waardoor je je job moet inruilen voor een hele dag in de doodskist. Er is dan natuurlijk wel tijd zat om ’s nachts de bloemetjes buiten te zetten.

sims2_nachtleven2.jpg
Betrapt door een boze bomma

Indien dit je toch maar niets lijkt en je liever als normale Sim door het leven gaat, kan je deze vampiers natuurlijk altijd ontwijken of, indien je toch niet bent kunnen ontsnappen, een speciaal drankje drinken. Ook moet je opletten voor een mopperende bomma, die in de stad rondloopt en je aanmaant om braaf te blijven. Indien je dit niet doet, zou het wel eens kunnen dat ze je vroeg of laat een mep verkoopt met haar handtas!

Voorwerpen
Ook zijn er natuurlijk weer een heleboel nieuwe voorwerpen. Draaitafels, bowlingbanen (die natuurlijk wel erg veel plaats innemen) en flashy dansvloeren, het zit er allemaal bij. Zoals reeds eerder gezegd kunnen je Sims nu zelfs hun eigen auto kopen! Je moet dan eerst wel een oprit aanleggen die eventueel uitgeeft op een garage. Je hebt de keuze uit verschillende auto’s, gaande van aftandse tweedehandswrakken tot blitse sportkarren.

sims2_nachtleven3.jpg
Tal van nieuwe voorwerpen

Grafisch is alles natuurlijk ongeveer hetzelfde gebleven. Wel leuk is het feit dat je nu kavels, die zich naast het jouwe bevinden, ook kan zien terwijl je aan het spelen bent. Gedaan dus met die eindeloos lege vlakten rondom jou!

Conclusie
Hoewel ook deze uitbreiding erg leuk en goed gevonden is, vonden wij De Sims 2 Nachtleven toch iets minder dan de vorige. Een beetje extra vernieuwing had volgens ons zeker geen kwaad gekund. Toch moeten we niet wanhopen, want ondertussen is ook de derde uitbreiding reeds aangekondigd. Tot dan!

Ontwikkelaar: Maxis
Producent:
Electronic Arts
Officiële website: http://thesims2.ea.com/

Adviesprijs
Richtprijs 37 euro. Let wel: het is een uitbreidingspakket; dat wil dus zeggen dat je het oorspronkelijk pakket De Sims 2 ook moet bezitten om het te kunnen spelen.
1
2
Vorig artikelEen groot klein kaartje
Volgend artikelMet de vaste hand

7 REACTIES

  1. ik vind de sims erg leuk maar ik heb een vraagje kan mijn sims ppopetje trouwen en moet zij dan ook een trouwkleed kopen ik hoop dat iemand reageert op mijn email adres willemijn98@live.be

  2. de sims3 is stom want gij hept niet alle tv zo als sony panasonyc philips samsung en zo voort en ook geen eghte auto’s zo als farary porsche auti a5 a4 a6 a3 bugaty bmw golf polo opel en zo voort

  3. Ik heb een vraagje bij the sims nachtleven probeer ik mijn twee mensen aan 1 zelfde tafel te zetten , maar dat lukt ni , kan iemand mij zeggen of dat ik dat kan doen?

  4. TIP!
    Als je van iemand anders de sims 2 LEEND en op je computer zet.
    Als je dat hebt gedaan moet je een uitbreidings paket kopen en die erop zetten uit breiding pakketen zijn 30 euro ong. en the sims 2 60 euro dus zo ben je goedkoper uit want de sims 2 daar speel je niet op maar nu speel je op het uitbreidings paket!!!
    Greetzzz Daphne uit Dordrecht

  5. jah want het zijn UITBREIDINGSpaketten hoe kan je uit breiden als je de basis (the sims 2)niet hebt

  6. heey menSen m0et je The Sims hebben 0m Sims 2 en de uitbreidingspakketten te kunnen spelen?? stuur je reactie hierheen ik lees wel 0ke;) ..aub.. stuur je reactie als je het weet kuSjee Y+D l0vah &Nd Sims fantjje

Reacties zijn gesloten.