Real street racing?

3
48

Een nieuwe toevoeging aan de races is dat je een eigen crew kunt opstellen van vier rijders. Die moet je dan laten deelnemen aan races in jouw wagen, zodat ze wat ervaring kunnen opdoen. Spijtige aan de zaak: je moet de hele race bekijken en kan alleen bepalen hoe agressief ze te keer gaan. Het best zet je ze op Hard, maar dan is hun NOS snel op en beginnen ze al gemakkelijk de spinnen. Als je eenmaal bekwame leden hebt, kan je meedoen aan teamraces van twee of drie chauffeurs per ploeg. De bedoeling is dat je als eerste over de streep komt met al jouw wagens. Ook hier kan je het rijgedrag bepalen, wat soms zorgt voor frustrerende situaties.

Juiced_nos.jpg

Tot slot is er nog ‘showoff’-mode nog. Hierin moet je weeral op een afgesloten parcours trucjes uitvoeren met je wagen, gaande van driften tot 360’s. Deze mode stelt erg teleur en kan minder boeien dan het driften in NFSU, waarbij je oneindig lange combo’s kan maken.
Na elke rit met je wagen moet je natuurlijk de schade repareren, wat gauw kan oplopen tot enkele duizenden dollars. Maar vrees niet als je tekort bij kas komt te zitten, want dan verschijnt er een mirakel of een rijke onkel die plotseling al je wagens gerepareerd heeft. Klinkt redelijk belachelijk… en dat is het ook.

Juiced_360.jpg
Lekker driften

1
2
3
4
Vorig artikelFinanciële dekking tot 500 euro voor aankopen via eBay
Volgend artikelVersterkers: hoe werken ze?

3 REACTIES

  1. Het leuke aan racegames is juist dat je zelf mag rijden. Om soms 5 minuten of langer naar een computergestuurde auto te kijken spreekt mij nu niet echt aan. OK het is nieuw, maar niet echt succesvol in mijn ogen (wat ik ook zeg in de review).
    De bedoeling van het spel staat vooraan uitgelegd: gewoon respect verdienen in het milieu.
    Toch bedankt voor de kritiek (klinkt mss raar), want dan kan ik er tenslotte wat uit leren.

  2. Wat een flut review! Is dit de eerste keer dat je review maakt? De volgende punten zouden er echt in moeten:

    -Wat de bedoeling is van het spel, willen de makers van juiced net zo\’n underground sfeer neerzetten als in need for speed.
    -De speelbaarheid & de gameplay, hoe speelt het spel… is de besturing goed uitgewerkt?
    -De graphix, hoe ziet het spel eruit? Mooie effecten?

    Ook zeg je dat er niet veel nieuws is… ik heb het spel zelf ook heel even mogen spelen. En in career (wat jij ook zegt) kan je dus je eigen crew maken. Zodat je niet de heletijd zelf MOET rijden. Het is opzich wel vernieuwend en vet. Alleen is het heel slecht uitgewerkt naar mijn idee. Heel simpel de agressiviteit instellen, en thats it. Ook doen of zeggen die ventjes niets, ze zijn gewoon een fototje, en je ziet ze rijden in jou auto\’s. Maar het idee is goed vind ik zelf.

    Ga op dit soort dingen meer in. Wat jij nu hebt gedaan is eigenlijk gewoon 1 grote inleiding maken met wat je allemaal kan. En uiteindelijk je mening dat het niet beter is dan NFSU2. Beetje vaagjes naar mijn idee…

Reacties zijn gesloten.