Draadloze desktopset met lasermuis

5
39

De muis
De MX1000 Laser Cordless Mouse is enkel geschikt voor rechtshandige personen. De muis ligt zeer goed in de hand en is voorzien van een reeks extra toetsen waaronder de cruisetoetsen, een toets om tussen toepassingen te wisselen en twee duimtoetsen: volgend en vorige. Met de cruisetoetsen is het gemakkelijk om door lange documenten te rollen zonder dat je voortdurend aan het wieltje moet draaien. Ook de muistoetsen zijn van degelijke kwaliteit en maken geen geluid. Het rolwiel kan zowel verticaal als horizontaal rollen.
De MX1000 Laser Cordless Mouse is voorzien van een batterij-indicatie. Om de batterijen te sparen, zet de muis zich na tien seconden in stand-by. Er is geen vertraging te merken wanneer je de muis weer gebruikt nadat hij uit de stand-by modus komt. De muis reageerde vlot op onze aanwijzingen.

LogitechCDMX3100_4.gif

Conclusie
De Logitech Cordless Desktop MX3100 is de eerste desktopcombinatie die een muis met lasertechnologie gebruikt. Het is een degelijk toetsenbord met een unieke design, maar met een iets te grote overvloed aan speciale toetsen. Veel van deze extra toetsen zal de doorsnee computergebruiker wellicht nooit gebruiken. Het setje kost 139 euro.
Adviesprijs
Logitech Cordless Desktop MX 3100: 139 euro
1
2
Vorig artikelMuziek beluisteren en foto’s bekijken
Volgend artikelBill Gates: “We were stupid as hell”

5 REACTIES

  1. Aantal dagen in gebruik. Geen enkel probleem tot nu toe. Prima combinatie. Ik heb ook geen rood lampje. Klopt dus wel. Het is ook een lasermuis.

  2. hey hallo

    ik heb net een logitsch cordless desktop 3100 gekocht en ik moet zeggen het bevalt me inderdaad ik vraag me alleen 1 ding af voor de zekerheid. klopt het dat er onder de muis geen rood lampje zichbaar is?
    ik las wel zoiets maar ik twijfel toch nog wel een beetje
    groetjes

  3. is de muis alleen voor rechtshandige of ook voor linkshandige geschikt?

Reacties zijn gesloten.