Wie is er hier de flik?

1
16

Als je een vijand doodschiet, dan laat die altijd verschillende wapens of andere spullen achter, zodat je bijna nooit zonder komt te zitten. Je kan ook zelf beslissen wat je meeneemt en weggooit!

Je kan in het spel ook voertuigen besturen en die bewegen ook met actiepunten. Met die voertuigen kan je dan ook sommige vijanden doodrijden. Hoe hoger je mechanics- en intellectpunten, hoe meer voertuigen tot jouw beschikking staan!

COPS_3.jpg

Grafisch
De stad waar het spel zich afspeelt is in 3D. Behalve de bovenkanten van sommige muren en huizen is het mooi afgewerkt. Je bent ook vrij om je beeld te draaien en in- en uit te zoomen.

COPS_4.jpg

Conclusie
Eens je goed door hebt hoe COPS 2170: The Power of Law werkt gaat het spel vlot. Maar een groot minpunt is het feit dat je bijna nooit weet waar je naartoe moet, tegen wie je moet praten of wie er dood moet! In het spel zeggen ze dat je naar je journal moet kijken, maar daar geraak je meestal niet veel wijzer uit! Dan maar wat ronddwalen tot je weer iets of iemand tegenkomt om verder te gaan. De makers geven te weinig duidelijke opdrachtomschrijvingen en daar gaat het spel aan ten onder.

Ontwikkelaar: MiST land
Producent: DreamCatcher
Officiële website: http://www.polgame.com/eng/

Adviesprijs
27,45 euro
Systeemvereisten
Minimum: Pentium III-800, 128 MB, GeForce 32 Mb video;
Aanbevolen: Pentium IV, AthlonXP, 256 MB, GeForce 3 128 MB video; het is geoptimiliseerd voor de Intel HyperThreading technologie
1
2
3
Vorig artikelEerste draadloze desktopcombinatie met lasermuis
Volgend artikelDiskIdee podcast over Philips Voice Tracer 7680 en internettelefonie

1 REACTIE

Reacties zijn gesloten.