Automatisch de snelste verbinding

1
42

Intikken
Bij de h6340 wordt een opklikbaar duimtoetsenbordje geleverd waarmee onderweg korte berichten kunnen worden ingetikt. De smartphone wordt er wel nog dikker en zwaarder door. Verder krijgt de gebruiker bij zijn h6340 ook ClearView-programma’s voor het lezen van PowerPoint-presentaties en PDF-bestanden.

Smartphones_h6340_klav.jpg

Onze versie had geen ingebouwde camera, maar er is een versie beschikbaar die dat wel heeft. Een minpuntje is dat de meegeleverde usb-wieg de geheugenkaartsleuf op de zijkant van het apparaat toedekt. Geheugenkaartjes wisselen kan dus alleen als u de h6340 eerst uit zijn wieg neemt. Ook de prestaties als PocketPC zijn eerder aan de matige kant. In de Spb Benchmark haalt deze pda een (lage) score van 715,94, die vooral te wijten is aan de matige prestaties van de 200 MHz TI OMAP 1510 processor. Deze processor heeft een laag energieverbruik, maar dat haalt natuurlijk de PocketPC prestaties naar beneden.

Smartphones_h6340_cam.jpg

Conclusie
De HP iPAQ biedt enkele unieke mogelijkheden, zoals het overschakelen naar de snelste verbinding. Zijn prestaties als PocketPC zijn wel niet echt om over naar huis te schrijven, wat te wijten is aan de processor, die dan wel weer zorgt voor een laag energieverbruik.
Adviesprijs
699 euro
1
2
Vorig artikelPodcasting: ‘It’s radio Jim, but not as we know it’
Volgend artikelPda met geïntegreerde Wireless LAN en Bluetooth
Jozef Schildermans
Jozef Schildermans is journalist en schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Ludo Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

1 REACTIE

Reacties zijn gesloten.