Weg met The Sims, hier zijn The Urbz!

16
140

Swingen met The Black Eyed Peas
Grafisch ziet alles er vrij leuk uit. Je kan je Urbie volledig naar je zin ontwerpen door je keuze te maken uit het ruime aanbod aan kleren en gezichten. Bovendien kan je elk gezicht nog eens apart gaan aanpassen. De voorwerpen zijn iets minder afgewerkt, maar voldoende om hun rol naar behoren te vervullen. Je hebt immers andere dingen aan je hoofd dan te piekeren over aanrechten en badkuipen, weet je nog.


even een plasje doen…

Ook de muziek valt in de smaak, want voor dit spel heeft EA Games een beroep gedaan op niemand minder dan The Black Eyed Peas. Zowel oude als nieuwe nummers duiken overal in het spel op en zorgen voor een aangename afwisseling. In ruil daarvoor heeft men een hele wijk aan de groep gewijd, waar je Urbie een praatje kan slaan met de groepsleden of kan proberen zangeres Fergie te versieren.

Plezier voor twee
Naast het gewone spel kan je ook kiezen voor een 2-player-mode. Jammer genoeg valt deze een beetje tegen, vermits je hetzelfde verhaal en dezelfde opdrachten voorgeschoteld krijgt als wanneer je alleen speelt. Bovendien wordt het beeld opgedeeld in twee delen, waardoor de bediening vrij stroef wordt. Je kan je vrienden dus beter vragen om braaf te kijken terwijl jij speelt in plaats van zich te komen moeien in jouw wereldje!

Conclusie
Met The Urbz – Sims in the City heeft men bij EA Games duidelijk geprobeerd om een nieuw, verfrissend spel te maken zodat ook console-liefhebbers mee kunnen genieten van de wondere Sims-wereld. Na vele uren gameplezier mogen we gerust zeggen dat ze hier vrij goed in geslaagd zijn. Het spel is geen spin-off van de pc games, maar een origineel spel, aangepast voor console, waaraan de liefhebbers van het genre nog veel plezier zullen hebben.

Officiële website:http://urbzsims.ea.com
Ontwikkelaar: Maxis
Uitgever: EA Games

Adviesprijs
59,99 euro
1
2
Vorig artikelRetroprojectiemonitor
Volgend artikelHebbeding

16 REACTIES

  1. goth-girl dan moet je heel goed bevriend of verliefd zijn met sammy snijboom en loetje lijpo en dan moet je met z allebei babbelen en dan aardig doen -bij posse?-dan kan je ze besturen en dan moet je naar de gieterij en dan moet je ze bellen als ze komen moet je op L2 drukken en dan kan je die besturen en dan moet je naar de kledingswinkel kleren kopen van de gieterij
    dat moet je bij ze allebei doen

    (het kan ook zijn dat ze niet bij je posse zijn aangesloten en dan moet je gewwon daarna nog eens proberen)

    en de sims is betre op de ps2 dan op de pc want dat neemt heel veel geheugen in en het is plezanter

  2. Eeeeeey,
    Sims freakskuhs weten jullie soms waar je een demo versie van de sims kunt downloaden op het internet…Welke sims is gelijk het mag 1 of 2 zijn eender dewelke maar zou graag een demo versie downloaden.
    Laat aub iets weten .
    sweet-kisses-@hotmail.com

  3. Weet iemand als et nouw op de pc kan ik heb al op nitendo maar dies omin saai -.- aub seg nouw als ie op de pc si *hoopt op jah*

  4. leuk spel, veel mogelijkheden, heb één enkel probleem: als je iemands stijl moet veranderen voor Rosalie, hoe doe je dit dan?

  5. keicool spel khem het nog ni gekocht mor ik gon het kopen tuur mij enkele prenten op nor margotsmolders@hotmail.com(das ni menne echte nom das die von men vriendin omdat da een kei cool vriendin is.)

  6. lijkt me wel een tof spel,
    ik ga misschien kopen ik zoek meer informatie over dit spel!
    ik hoop dat dit spel niet zo wordt zoals alle andere sims spellen want daar krijg je je lol snel van af!

Reacties zijn gesloten.