Spelen op het gras van de ArenA

12
51

De Carrièrespeler
Nieuw in dit spel is ook dat je je eigen speler in jouw team kunt integreren. Je bepaalt zelf zijn positie op het veld en zijn uiterlijk. Vervolgens krijg je dan een aantal punten om over de verschillende vaardigheden van je speler te verdelen zoals snelheid, precisie, koppen, enzovoort. Wanneer je in de loop van het spel ervaring opdoet met je speler, dit wil zeggen wedstrijden speelt en doelpunten scoort, krijg je extra punten om te verdelen.
Je merkt de vooruitgang van je speler ook op het veld. Zo was onze speler (Gamer Diskidee) in het begin de traagste speler op het veld, maar nadat zijn vaardigheid "snelheid" toenam zou zelfs een gedopeerde Ben Johnson jaloers zijn op zijn spurt-capaciteiten.


DiskIdee scoort niet alleen op het internet!

Speelopties
Nadat je je speler hebt gemaakt kun je hem opstellen in je team. Je kunt dan kiezen om een seizoen te spelen of om in competitie te treden in een Super League met de sterkste teams uit Europa, waarbij, hoeft het nog gezegd, weer geen Belgische. Echt Europees voetbal spelen zoals de Champions League of de Uefa Cup is dan ook niet mogelijk, waarschijnlijk omdat de rechten hiervoor exclusief in het bezit van EA zijn. Of je nu eerste of laatste in een seizoen bent, maakt dan ook niets uit, je speelt enkel opnieuw voor de beker en de titel. Als je hoopt dat dat de enige storende beperking in het spel is, moeten we je teleurstellen: het wordt nog erger.


In het spel is het namelijk niet mogelijk transfers door te voeren: je zit dus de hele tijd vast aan de – in het geval van Ajax toch – niet bijster tot de verbeelding sprekende selectie. Dit is dan de kern zoals die ook in het echt is, of liever was, want ondanks de patches is het transferbeleid moeilijk bij te houden door de ontwikkelaars. Het aantal zelf aan te maken spelers is ook maar beperkt tot één, want anders kon je dat probleem op die manier omzeilen. Tot zover onze hoop om alle plaatsten op het veld met onze favoriete spelers in te vullen.

1
2
3
Vorig artikelVerhalen voor bij het haardvuur (n.a.v. een kwarteeuw Data News)
Volgend artikelBeveiligingsproducten met nieuwe TruPrevent Technologies

12 REACTIES

  1. heey ik leez zo even de berichten
    het is niet veel goeds zo wat ik hoor maar tog heel duur!
    ik wil hem wel maar er zat nog een rond leiding bij in de arena!(is luek lijkt mij) als iemant nog dingen tegen mij heeft te zegen is heel fijn wil je dat doen (zo voordelen en nadelen) mijn e-mail:j_vdz@hotmail.com

Reacties zijn gesloten.