Informatie steeds gelijklopend

2
37

Daarnaast kan je nog filteren op basis van de bestandsgrootte of bestandskenmerken zoals ‘alleen lezen’ of ‘verborgen’. Verdere opties bepalen het gedrag van Synchronisatie Master in het geval van dataconflicten of verwijderde en verplaatste bestanden.
Als laatste kan je kiezen voor het handmatig uitvoeren van de taken of de uitvoering op bepaalde tijdstippen of bij afsluiten van Windows.


Synchronisatieprofiel

Paniek
Bij het synchroniseren zelf kan je altijd ingrijpen met behulp van de ‘Paniek’-knop. Hiermee breek je de synchronisatietaak af en herstel je desgewenst de originele status van de bestanden. Synchronisatie Master gebruikt een reservebestand dat wordt aangemaakt net voor het synchroniseren van start gaat. Het reservebestand is in feite een zipbestand waarin de te overschrijven bestanden worden bewaard, zodat bij onderbreking door de gebruiker de doelbestanden snel terug kunnen worden hersteld.
Het verloop van een synchronisatietaak kan nadien uitvoerig bekeken worden, aangezien voor elke taak een logbestand wordt bewaard met alle informatie over de taak.

Conclusie
Synchronisatie Master (29,95 euro) werkt zoals geadverteerd en biedt voldoende opties en mogelijkheden om door de thuisgebruiker als prima synchronisatietool gebruikt te worden. Jammer van de gebruikersonvriendelijke kopieerbeveiliging.
Adviesprijs
29,95 euro.
Systeemvereisten
Pentium II 300 Mhz; 128 MB RAM; Windows 98/98 SE/2000/XP; 20 MB vrije ruimte op de harde schijf.
1
2
Vorig artikelDigitale camera met hoog James Bond gehalte
Volgend artikelSnel, compleet, matige bouwkwaliteit

2 REACTIES

  1. Ik vind over het algemeen de info over de geteste software veel te sumier, om op basis daarvan een keuze te maken om de software al dan niet aan te schaffen. En wat word bedoeld met: \”gebruiksonvriendelijke kopieerbeveiliging\”?
    Dat je geen reservekopie kan maken?
    Ik begin het idee te krijgen dat diskidee voor goedgelovige kleuters is gemaakt.

Reacties zijn gesloten.